Ελληνικές σειρές

«Οσο έχω εσένα», ΣΚΑΪ, 15:10

Η Σύλβια καταφέρνει να βάλει τη Μελίνα στη φυλακή για να συναντήσει τον Αλκη. Ο Γεώργιος κάνει μια πρόταση στη Μελίνα που την κάνει έξαλλη. Ο Αλέσιο ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του. Ο Μάκης, γνωρίζοντας ποια είναι η Ντίντη, την καλεί να βγουν και παράλληλα καλεί και την Αντζελα.

 

«Ελα στη θέση µου», ALPHA, 20:00

Η Φαίη με τα μηνύματά της καταφέρνει για άλλη μια φορά να κάνει τη Μίκα και τον Βλάση άνω-κάτω. Ο Βλάσης για να απαλλαγεί από τη Φαίη αποφασίζει να αλλάξει το νούμερό του, αλλά η Μίκα έχει πιο δραστική λύση: Να δώσει ένα μάθημα στη Φαίη. Ο Δαμιανός δεν μπορεί να απεξαρτηθεί από τη Φαίη. Σύλβια και Βάνα βάζουν μπρος τα μεγάλα μέσα και καλούν το μέντιουμ Μπεάτα Σβίγκου για έναν εξορκισμό κατ’ οίκον.

Ξένη ταινία

«Ο κύκλος έκλεισε», ΕΡΤ2, 21:00

Κεντάκι 1941. Τρεις φίλοι, ο Τζακ, ο Τέντι κι ο Τσακ, φλερτάρουν την Εθελ. Εκείνος που κερδίζει την καρδιά της όμως είναι ο Τέντι, με τον οποίο ξεκινάει μια σχέση. Η ανέμελη ζωή στη μικρή τους πόλη σκοτεινιάζει από την είσοδο της Αμερικής στον πόλεμο και έτσι και οι τρεις φίλοι που κατατάσσονται στον στρατό, φεύγουν για να πολεμήσουν στην Ευρώπη. Ο Τέντι φεύγοντας φοράει ένα χρυσό δαχτυλίδι, που του χάρισε η Εθελ σαν υπόσχεση αιώνιας αγάπης. Το τελευταίο τους βράδυ μαζί, πριν χωριστούν, ακολουθώντας τις μονάδες τους, οι τρεις φίλοι είναι μαζί και ο Τέντι ζητάει από τον Τζακ να παντρευτεί την Εθελ αν αυτός δεν καταφέρει να γυρίσει πίσω. Πρωταγωνιστούν οι Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Κρίστοφερ Πλάμερ, Νιβ Κάμπελ, Ντίλαν Ρόμπερτς, Μίσα Μπάρτον, Πιτ Πόστλγουεϊτ, Μαρί Τζόουνς, Κάρεν Λιούις, Κρις Μπένσον. (Αγγλία/Καναδάς/ΗΠΑ, 2007, 108′)