Europa League

Ολυμπιακός – Μίλαν, Cosmotesport 3 HD, 22:00

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μίλαν σε έναν κρίσιμο αγώνα στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Εκποµπή

«360ο», Alpha, 00:10

H εκπομπή παρουσιάζει τη μουσουλμανική μειονότητα μέσα από τα μάτια των ίδιων των ανθρώπων της Θράκης. Κάτοικοι της Κομοτηνής και της Ξάνθης μοιράζονται με τη Σοφία Παπαϊωάννου την καθημερινότητά τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, τις πτυχές του ιερού νόμου της σαρίας και του ρόλου του μουφτή. Ομως, πάνω από όλα μοιράζονται τις ελπίδες και τον αγώνα τους για την ειρηνική συνύπαρξη.

Ελληνική σειρά

«Γυναίκα χωρίς όνοµα», ΑΝΤ1, 18:30

Οι αποκαλύψεις που της κάνει η Μάρθα, κλονίζουν την εμπιστοσύνη της Μαρίνας και δημιουργούν για πρώτη φορά ρήξη μεταξύ τους. Η Κάτια είναι τρομοκρατημένη μετά τις απειλές του Δημήτρη. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια να επικοινωνήσει με τη Σοφία και να της εξηγήσει τα αισθήματά του. Παράλληλα, στην εταιρεία υπάρχουν και άλλες ανακατατάξεις.

Ξένη ταινία

«Mad Max: ο δρόµος της οργής» (Mad Max: fury road), Star, 21:00

Σε μια μεταποκαλυπτική εποχή, ο Μαξ (Τομ Χάρντι), ένας τυχοδιώκτης που προσπαθεί να επιβιώσει, βοηθά μια δυναμική γυναίκα (Σαρλίζ Θερόν, στη φωτογραφία) να φθάσει στο Πράσινο Μέρος με τις Πολλές Μητέρες, όπου το ανθρώπινο είδος μπορεί να εξελιχθεί καλύτερα. Ανθρωποι με μορφές τεράτων σε ένα διαρκές, ανελέητο κυνηγητό μέσα στην απεραντοσύνη της ερήμου δημιουργούν μια εξωφρενική ατμόσφαιρα κόμικ βαρβαρότητας, όπου η ζωή δεν έχει καμία αξία και «η ελπίδα είναι λάθος γιατί αν δεν μπορείς να φτιάξεις αυτό που έχει σπάσει τρελαίνεσαι». Ενα απίστευτα θορυβώδες μακελειό που χορογράφησε ο Τζορτζ Μίλερ (σκηνοθέτης όλων των ταινιών «Mad Max»). (ΗΠΑ/Αυστραλία, 2015, 109′)