Ελληνικές σειρές

«Κάνε γονείς να δεις καλό»

ΑΝΤ1, 21.45

Ο ερχομός του Ανδρέα, του μποέμ πατέρα του Αντώνη, βάζει τον Κώστα μπροστά σε μια πραγματικότητα που δεν είχε φανταστεί ποτέ: πως ο Κώστας είναι κολλημένος και εξαρτημένος από την Αλέκα και δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνος του. Υστερα από αυτή την ανακάλυψη, ο Ανδρέας αναλαμβάνει την αλλαγή του Κώστα, πράγμα που θα επηρεάσει και όλη την οικογένεια.

 

«Το τατουάζ»

ALPHA, 21.50

Η Ολγα προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο ότι το παράκανε με την Αννα και ότι τα προσβλητικά λόγια  που της είπε ήταν βαριά, αλλά εκείνος, ακόμα θολωμένος, δεν παραδέχεται τίποτα και αρνείται να επικοινωνήσει μαζί της. Την ίδια ώρα η Αννα βρίσκει καταφύγιο στην οικογένειά της στο Λονδίνο και μένει με τον Θεοχάρη και τη Βέρα, χωρίς όμως να αναφέρει για τον χωρισμό της. Η σύλληψη του Δούκα φέρνει χαμόγελα στην Τατιάνα και στον Νικόλα, αλλά η ανάκριση δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ξένη ταινία

«Μαχητές των δρόµων, 7»

STAR, 21.00

Ο Ντόμινικ Τορέτο μαζί με όλη την παρέα επιστρέφουν στις ΗΠΑ, μετά τη νικητήρια αναμέτρησή τους με τον Οουεν Σο. Ωστόσο ο αδελφός του Οουεν Σο, Ντέκαρντ, θέλει να πάρει εκδίκηση. Παράλληλα, η αμερικανική κυβέρνηση μέσω ενός πράκτορα αλλά και ένας σομαλός τρομοκράτης ανταγωνίζονται για το ποιος θα κλέψει πρώτος ένα ψηφιακό πρόγραμμα διαδικτυακής τρομοκρατίας, με το όνομα «Μάτι του Θεού». Ο Ντόμινικ και ο Μπράιαν συγκεντρώνουν ξανά την ομάδα τους, ώστε να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις του Σο και να βρουν πρώτοι το «Μάτι του Θεού». Πρωταγωνιστούν οι Πολ Γουόκερ, Τζέισον Στέιθαμ, Ντουέιν Τζόνσον, Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Κερτ Ράσελ, Τζιμόν Χούνσου, Ταϊρίς Γκίμπσον, Λούντακρις, Ελσα Πατάκι. (Ιαπωνία / ΗΠΑ/ Κίνα /Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, 2015, 137′)