Ελληνικές σειρές

«Το σόι σου», ALPHA, 21:00

Ποιος φοβάται τους οδοντιάτρους; Κάποια μέλη της οικογένειας Τριανταφύλλου σίγουρα τους τρέμουν. Η Σάντρα και η Χαρά προσπαθούν να αποφύγουν την καθιερωμένη επίσκεψη στον οδοντίατρο και ο Σάββας είναι αποφασισμένος να τις πάει έστω και με το ζόρι. Μέχρι τη στιγμή που ο ίδιος έχει πονόδοντο και είναι η σειρά του να πάει στον γιατρό. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγει την επίσκεψη είναι μια μυστική συμφωνία με τη Σάντρα και τη Χαρά: Εκείνος θα τις αφήσει να κάνουν κοπάνα από τις υποχρεώσεις τους και εκείνες θα τον βοηθήσουν να κρύψει από όλη την υπόλοιπη οικογένεια ότι πονάει.

«Πέτα τη φριτέζα», ΑΝΤ1, 21:45

Ο Φίλιππος δοκιμάζει τις αντοχές των γονιών του και καταφέρνει άθελά του να βάλει τον Μαμαντού σε μπελάδες με τον νόμο. Ο Αντρέας έχει πια συνέλθει και θυμίζει πάλι τον παλιό καλό του εαυτό. Η πιο ριγμένη σε αυτή τη συνθήκη είναι η Φάλον, η οποία σε καμία περίπτωση δεν έχει πια την ίδια αντιμετώπιση από τον Αντρέα και απογοητεύεται. Η Ζαμπέλα κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι του Αντρέα και ζητάει να τη φιλοξενήσει, δεδομένου ότι ο γάμος της είναι κοντά στο τέλος της.

Ξένη ταινία

«Απρόσκλητος επισκέπτης», STAR, 23:45

Ο Φιλ Μπρόκερ, πρώην αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών, έχει πρόσφατα χάσει τη γυναίκα του και μετακομίζει, μαζί με τη 10χρονη κόρη του, σε μια ήσυχη επαρχιακή πόλη. Εχοντας κρατήσει κρυφή την προηγούμενη ταυτότητά του από τους νέους του γείτονες, ο Φιλ είναι αποφασισμένος να κάνει εκεί μια καινούργια αρχή. Eνα τυχαίο γεγονός όμως θα τον κάνει στόχο του Γκάτορ, ενός μεγαλεμπόρου ναρκωτικών. Πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Στέιθαμ, Τζέιμς Φράνκο, Γουϊνόνα Ράιντερ, Κέιτ Μπόσγουορθ, Ιζαμπέλα Βίντοβιτς. (ΗΠΑ, 2013, 92′)