Ελληνική σειρά

«Η επιστροφή», ΑΝΤ1, 20:45

Ο Ορέστης δεν σταματάει να πολιορκεί την Ελενα. Ο Θέμης κρατάει την υπόσχεσή του να βοηθήσει με τον Φώτη, ωστόσο ο Μάνος δεν έχει πεισθεί για τις προθέσεις του και βάζει σε κίνδυνο όλη τη «βοήθεια» που προέρχεται από τον αντίζηλό του. Ο Ορέστης μάταια απειλεί τον Δημαρά να του δώσει στοιχεία για την τύχη του παιδιού του. Ο Νίκος μιλάει ανοιχτά στον Νικήτα για τις υποψίες του για το κλειδωμένο εργαστήριο, ενώ ο Στάθης προσεγγίζει τον Μάνο και του ζητάει να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Ξένες ταινίες

«Blow», STAR, 23:50

Στα μέσα της δεκαετίας του ’60 ο Τζορτζ Γιουνγκ (Τζόνι Ντεπ) ταξιδεύει στην Καλιφόρνια και γίνεται έμπορος ναρκωτικών. Σύντομα η «επιχείρηση» εξαπλώνεται και στην Ανατολική Ακτή με τη βοήθεια της φιλενάδας του, Μπάρμπαρα (Φράνκα Ποτέντε). Οταν το 1972 η Μπάρμπαρα πεθαίνει από καρκίνο, ο Τζορτζ βρίσκει καινούργιο συνεργάτη στο πρόσωπο του Ντιέγκο (Τζόρντι Μολά), που του προτείνει να συνεργαστεί με τον Πάμπλο Εσκομπάρ. Ο Τζορτζ βέβαια δεν αφήνει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Ετσι, την εποχή που μεσουρανεί η ντίσκο, ο Τζορτζ βρίσκεται ήδη στο απόγειο της καριέρας του, μέχρι που το FBI αρχίζει να τον παρακολουθεί. (ΗΠΑ, 2001, 114′)

«Déjà vu: 4 ημέρες, 6 ώρες πίσω», ALPHA, 00:10

Η έρευνα για την εξιχνίαση μιας δολοφονίας οδηγεί τον αξιωματικό του FBI Νταγκ Κάρλιν στην απόρρητη κυβερνητική συσκευή «Παράθυρο του χρόνου», που του δίνει τη δυνατότητα να δει τα γεγονότα που συνέβησαν 4 ημέρες και 6 ώρες στο παρελθόν. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να αποτρέψει τη δολοφονία, αλλά και μια μεγάλη τρομοκρατική επιχείρηση, με διεθνή αντίκτυπο. Πρωταγωνιστούν οι Ντένζελ Ουάσιγκτον, Βαλ Κίλμερ, Πόλα Πάτον, Μπρους Γρίνγουντ, Ανταμ Γκόλντμπεργκ, Τζιμ Καβίζελ. (ΗΠΑ / Αγγλία, 2006, 114′)