Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως ο «Fans’ Man of the Match» στην εκτός έδρας νίκη του Δικέφαλου επί της Λαμίας με 1-0 για τη 12η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας ήταν αρκετά δύσκολο. Είχε προηγηθεί η αναμέτρηση στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε εκεί με παίκτη λιγότερο για περίπου 90 λεπτά και η μαχητικότητα και η αμυντική προσήλωση της Λαμίας, εντός έδρας, οπότε όλα αυτά μαζί δυσκόλεψαν τον Δικέφαλο.

Με μία κατάθεση ψυχής όμως οι παίκτες του Λουτσέσκου βρήκαν το γκολ με τον Βαρέλα , άντεξαν στην πίεση στα τελευταία λεπτά και αν και έπαιξαν με 10 παίκτες για ένα μισάωρο, έφυγαν με ένα πολύτιμο τρίποντο από τη Φθιώτιδα.

Κομβικός στην εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός για ένα ακόμα παιχνίδι, με σπουδαίες επεμβάσεις, αλλά εκείνο που χαρακτήρισε την εμφάνισή του ήταν το γεγονός ότι έσφιξε τα δόντια και έπαιξε για περίπου 20 λεπτά τραυματίας, μετά την «εγκληματική» σκαριά του Μπαράλες στα πλευρά.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Πασχαλάκης συγκέντρωσε το 54,09% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Βαρέλα , ο οποίος ήταν ο σκόρερ της νίκης, έχοντας εξαιρετική παρουσία στο αμυντικό κομμάτι.