Πρωτάθληµα Super League

ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΡΤ1, 15:30

Πρωτάθληµα Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ, ΕΡΤ1, 19:00

Ξένη σειρά

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»   ΕΡΤ2, 20:00

Η Τζούλια μαζί με τις συναδέλφους της σκοπεύουν να ψηφίσουν μια γυναίκα υποψήφια για να στηρίξουν το κίνημα για την απελευθέρωση των γυναικών. Στο μεταξύ, ο Μέρντοχ ερευνά τον θάνατο ενός ανθρώπου που φαίνεται πως ήταν τσιράκι του Τέρενς Μέγερ.

Ξένες ταινίες

«Jurassic park»   STAR, 17:30

Eνας εκκεντρικός πολυεκατομμυριούχος προσκαλεί δύο παλαιοντολόγους να επισκεφθούν το ιδιωτικό του νησί, όπου έχει δημιουργήσει ένα περίεργο πάρκο με ζωντανούς δεινοσαύρους. Ολα μοιάζουν να κυλούν ειδυλλιακά στο παραδεισένιο νησί μέχρι τη στιγμή που οι δεινόσαυροι αποφασίζουν να πάρουν τον έλεγχο ολόκληρου του πάρκου. Βασισμένο στο ομότιτλο μπεστ σέλερ του Μάικλ Κράιτον. Πρωταγωνιστούν οι Σαμ Νιλ, Λόρα Ντερν, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Ρίτσαρντ Ατένμπορο, Τζόζεφ Ματσέλο, Αριάνα Ρίτσαρντς. (ΗΠΑ, 1993, 126′)

 

«Snake eyes»   ALPHA, 23:00

Ο Ρικ Σαντόρο είναι ένας αστυνομικός στο Ατλάντικ Σίτι που η ζωή του αλλάζει όταν βρεθεί αυτόπτης μάρτυρας, μαζί με ένα ολόκληρο γήπεδο θεατών, μιας αιφνίδιας πολιτικής δολοφονίας. Καθώς το αστυνομικό καθήκον τον καλεί να αναλάβει δράση, αποφασίζει να αναλάβει κεντρικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μια σειρά εντατικών ανακρίσεων ξεκινά, σύντομα όμως διαπιστώνει ότι κάθε μικρό βήμα που καταφέρνει τον οδηγεί σε ένα όλο και πιο μεγάλο παζλ μυστηρίου, συνωμοσίας και διαφθοράς. Οταν όμως καταλάβει ότι έχει ανοίξει την πόρτα μιας πλεκτάνης που δεν έχει προηγούμενο, η ζωή του θα έχει ήδη μπει σε θανάσιμο κίνδυνο… Πρωταγωνιστούν οι Νίκολας Κέιτζ, Γκάρι Σινίζ, Κάρλα Γκουτζίνο, Τζον Χερντ, Σταν Σόου. (ΗΠΑ / Καναδάς, 1998, 90′)