• Αναζήτηση
 • Πετράκης: «Αδικο το αποτέλεσμα, έπρεπε να πάρουμε την ισοπαλία»

  Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Αστέρα και τόνισε ότι το τελικό αποτέλεσμα (1-0) αδικεί τους Ηπειρώτες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε πολύ καλά στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, αλλά δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις από τον Μαρκ Φερνάντεθ (1-0) και έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα των Αρκάδων.

  Ο τεχνικός της ηπειρώτικης ομάδας, Γιάννης Πετράκης, μετά τη λήξη του παιχνιδιού τόνισε ότι το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του. «Επρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός.

  Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Μας αδικεί το σημερινό αποτέλεσμα κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια κάναμε αρκετές φάσεις, αλλά έκανε και ο Αστέρας Τρίπολης. Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Το αρνητικό αποτέλεσμα όμως δεν ακυρώνει την προσπάθεια μας, εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα έρθουν τα αποτελέσματα».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μπροστά στον καθρέφτη Εκρυψα το πρόσωπό μου πίσω από το χειροποίητο, τούλινο πέπλο με τα μικρά διαμάντια και την κοραλλένια καρφίτσα, πολύτιμο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk