• Αναζήτηση
 • Δημόσια συγνώμη της εφημερίδας «ΦΩΣ των Σπορ» για το πρωτοσέλιδο με τον Μπλατ

  Η εφημερίδα «ΦΩΣ των Σπορ» στο σημερινό της φύλλο ζήτησε συγνώμη δημόσια για το προχθεσινό πρωτοσέλιδο με τον… πεσμένο Ντέιβιντ Μπλατ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συγγνώμη για το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής (7/12) ζήτησε δημοσίως η εφημερίδα «ΦΩΣ των Σπορ», από τον Ντέιβιντ Μπλατ και κατ’ επέκταση από τους αναγνώστες της, τονίζοντας πως χρησιμοποιήθηκε για σημειολογικούς λόγους και δεν είχε σκοπό να χλευάσει τον προπονητή του Ολυμπιακού. Η συγκεκριμένη φωτογραφία μάλιστα προκάλεσε την οργή των φίλων των ερυθρόλευκων οι οποίοι ξέσπασαν στα social media.

  H τοποθέτηση της εφημερίδας για το χθεσινό πρωτοσέλιδο: «Το «ΦΩΣ» με την ευθύνη της δημοσιογραφικής του οντότητας θεωρεί ότι οφείλει μία συγγνώμη στον Ντέιβιντ Μπλατ στην περίπτωση που τον προσέβαλε με το χθεσινό πρωτοσέλιδο. Η επιλογή της επίμαχης φωτογραφίας έγινε καθαρά για σημειολογικούς λόγους και δεν είχε σκοπό να χλευάσει τον προπονητή του Ολυμπιακού».

  Το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής:

  Το σημερινό και η «συγνώμη» της εφημερίδας:

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk