• Αναζήτηση
 • «Δεν έχει μέλλον στην Αντερλεχτ ο Βράνιες»

  Δημοσίευμα βελγικής ιστοσελίδας αναφέρει πως ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Βρυξελλών. Τι αναφέρουν ο Βέλγοι για ρήτρα της ΑΕΚ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Κάθε άλλο παρά ευοίωνο μπορεί να χαρακτηριστεί το μέλλον του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Βρυξελλών.

  Πιο συγκεκριμένα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας voetbalnieuws.be επισημαίνει ότι «ο Βράνιες δεν έχει μέλλον στον σύλλογο» και μάλιστα οι Βέλγοι προσθέτουν πως αν η Άντερλεχτ δεχθεί πρόταση για τον παίκτη δεν θα είναι αρνητική στην παραχώρηση του παίκτη.

  Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Άντερλεχτ θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα στην ΑΕΚ σε περίπτωση που οι Βέλγοι προχωρήσουν στην πώληση του Βράνιες σε άλλη ελληνική ομάδα. «Γι’ αυτό και η διοίκηση της Άντερλεχτ επιθυμεί μια πρόταση από Ρωσία ή Τουρκία για τον Βράνιες» καταλήγει το σχετικό ρεπορτάζ.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk