Basket League

AΡΗΣ – ΑΕΚ  ΕΡΤ2, 17:30

Μαγειρική εκποµπή

«Kitchen lab»  ALPHA, 17:00

Σήμερα ο Ακης Πετρετζίκης, στο «Kitchen Lab», παρουσιάζει δύο οικονομικές συνταγές οι οποίες αποτελούν συχνή επιλογή σε γιορτές, εξόδους και οικογενειακά τραπέζια. Αρχικά, φτιάχνει χοιρινές μπριζόλες κρασάτες με ανάμεικτη σαλάτα λαχανικών και σιτάρι. Οι μπαμπάδες με ρούμι, ένα λαχταριστό και εύκολο σιροπιαστό γλυκό, αποτελούν το ιδανικό επιδόρπιο. Για την παρασκευή τους ο Ακης ακολουθεί την κλασική συνταγή που γνωρίζουμε από τα ζαχαροπλαστεία, βάζει ωστόσο και τη δική του πινελιά για σίγουρη επιτυχία: ρούμι, μαρμελάδα βερίκοκο, φιστίκι και σιρόπι. Με απλά βήματα, το καλύτερο κέρασμα για την περίοδο των γιορτών είναι έτοιμο.

Ταινία κινουµένων σχεδίων

«Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης» STAR, 21:30

Ανακαλύψτε τα μυστικά των καλύτερων και πιο ξεκαρδιστικών, «μυστικών», φτερωτών κατασκόπων στην ιστορία της παγκόσμιας κατασκοπείας. Μιλάμε φυσικά για τον Σκίπερ, τον Κοβάλσκι, τον Ρίκο και τον Στρατιώτη, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη μυστική, ειδική ομάδα δράσης «Βόρειος Aνεμος». Αυτή η ασυνήθιστη αλλά αποτελεσματική ομάδα έχει έναν σημαντικότατο στόχο. Θα πρέπει να καταφέρει να κατατροπώσει τον μοχθηρό Δρα Οκτάβιο Μυαλάτη προτού εκείνος προλάβει να υλοποιήσει τα καταστροφικά του σχέδια για να εξαφανίσει τον κόσμο. (ΗΠΑ, 2014, 79′)

Ξένη ταινία

«Η Αλίκη µέσα από τον καθρέφτη», OPEN, 21:00

Η Αλίκη συνεχίζει το ταξίδι της στη Χώρα των Θαυμάτων, αυτή τη φορά μέσα από έναν καθρέφτη που θα την οδηγήσει σε μια άλλη διάσταση. Εκεί θα συναντήσει καινούργιους αλλά και γνώριμους χαρακτήρες, θα κάνει νέους φίλους αλλά και εχθρούς και θα πρέπει να αποφύγει πολλές και επικίνδυνες παγίδες. Σκοπός τους να την εγκλωβίσουν σε ένα άλλο χωροχρονικό σύμπαν. Πρωταγωνιστούν οι Μία Γουασικόφσκα, Τζόνι Ντεπ, Αν Χάθαγουεϊ, Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, Σάσα Μπάρον Κοέν. (ΗΠΑ, 2016, 99′)