Ξένη σειρά

«Peaky blinders»  ΕΡΤ1, 22.00

Οι Ιταλοί ετοιμάζουν και άλλη επίθεση κατά των Πίκι Μπλάιντερς. Ο Τόμι καταλαβαίνει ότι οι Σέλμπι πρέπει να αλλάξουν για να επιβιώσουν αλλά κάποια μέλη της οικογένειας είναι προσκολλημένα στις παραδόσεις. Ο Λούκα Τσανγκρέτα σχεδιάζει να συνεχίσει τη βεντέτα εναντίον των Σέλμπι με τον πιο σκληρό τρόπο.

Ελληνικές σειρές

«Το Τατουάζ»  ALPHA, 21.50

Ο Αλέξανδρος με τον Τόνυ πιάνονται στα χέρια και λένε λόγια σκληρά μεταξύ τους, ενώ η Αννα και η Τατιάνα δεν μπορούν να τους ηρεμήσουν. Την ίδια στιγμή ο Σωκράτης παίρνει τηλέφωνο την Ελένη και επιμένει στους ισχυρισμούς του ότι ο Ορφέας είναι ο σίριαλ κίλερ. Αυτή τη φορά, η Ελένη αναγκάζεται να τα πει όλα στον Ορφέα και να του ζητήσει εξηγήσεις. Στο μεταξύ, η Λήδα συνεχίζει να αντιδρά με άσχημο τρόπο και η συμπεριφορά της διαλύει την Ολγα.

Ξένη ταινία

«The hangover»  STAR, 23.30

Δυο μέρες πριν παντρευτεί, ο Νταγκ πηγαίνει στο Λας Βέγκας, μαζί με τρεις φίλους του, για ένα ξέφρενο εργένικο πάρτι, που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Την επόμενη του πάρτι, οι τρεις φίλοι ξυπνούν και κανείς τους δεν θυμάται τίποτα. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους σχετικά με το τι έγινε το προηγούμενο βράδυ είναι ασύνδετα και ο γαμπρός είναι άφαντος. Ξεπερνώντας το πρώτο σοκ, αρχίζουν μια τρελή κούρσα για να βρουν έγκαιρα τον Νταγκ. Αυτό που έζησαν οι τέσσερις φίλοι στο πάρτι τους, δεν συγκρίνεται με αυτό που πρόκειται να ζήσουν, καθώς θα προσπαθούν να συνδέσουν τα κομμάτια της προηγούμενης βραδιάς και να έρθουν αντιμέτωποι με όλες τις λάθος αποφάσεις που πήραν. Πρωταγωνιστούν οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκις, Τζάστιν Μπάρθα, Χέδερ Γκράχαμ. (ΗΠΑ/Γερμανία, 2007, 93′)