Ελληνικές σειρές

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

ALPHA, 21.00

Η Βέλη αναλαμβάνει ενθουσιασμένη να φιλοξενήσει μια περσινή της μαθήτρια, την κακομαθημένη Βανίνα. Oμως η μικρή από την πλευρά της δείχνει μεγαλύτερο ενθουσιασμό για τον Aγγελο. Η Καίτη, απελπισμένη που ο Ηλίας δεν της δίνει σημασία, σκαρφίζεται μια ιστορία με ένα δήθεν προξενιό, μήπως και καταφέρει να κάνει τον Ηλία να ζηλέψει. Ο Μηνάς ανακαλύπτει με έκπληξη μερικές χιλιάδες ευρώ παραπάνω στον λογαριασμό του. Εν τω μεταξύ η Βούλα αρχίζει να στήνει ήδη το μαγαζί. Ο Μπάμπης και η Ξένια ανησυχούν για τον έρωτα της Σοφίας με τον καθηγητή της και αποφασίζουν να της μιλήσουν.

«Κάνε γονείς να δεις καλό»

ΑΝΤ1, 21.45

Ενα τροχαίο με «θύμα» τον Κώστα αλλάζει τα πάντα. Ο Κώστας παθαίνει παροδική αμνησία και δεν θυμάται τίποτα και κανέναν. Η Αλέκα δεν πιστεύει στα μάτια της από τη συμπεριφορά και τις αλλαγές του Κώστα. Ολοι ζουν νέα δράματα με την καινούργια κατάσταση και προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν τον Κώστα να ξαναθυμηθεί.

Ξένη ταινία

«Ο κύριος και η κυρία Σμιθ»

OPEN, 22.00

Ο κύριος και η κυρία Σμιθ ζουν μια ήσυχη ζωή, που κάποιες στιγμές γίνεται βαρετή, χωρίς να αποκαλύπτουν όμως ο ένας στον άλλον την πραγματική επαγγελματική τους ταυτότητα, όντας και οι δύο επαγγελματίες δολοφόνοι. Τα πράγματα, όμως, γίνονται πολύ περίπλοκα από τη στιγμή που τα αντίπαλα πρακτορεία τους, τους δίνουν εντολή να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον. Και η περιπέτεια ξεκινάει. Πρωταγωνιστούν οι Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Βινς Βον, Κέρι Γουάσιγκτον, Ανταμ Μπρόντι, Κιθ Ντέιβιντ, Μισέλ Μόναγκαν, Τζένιφερ Μόρισον. (ΗΠΑ, 2005, 108′)