Ελληνικές σειρές

«Το σόι σου»  ALPHA, 21:00

Το αγαπημένο σίριαλ της Λυδίας και της Αντωνίας κλείνει μια πτέρυγα της κλινικής του Μενέλαου για να γυρίσει ένα επεισόδιο και εκείνες ζητούν από τον πεθερό τους να τους εξασφαλίσει πρόσβαση στο γύρισμα, αλλά δυστυχώς μόνο μία θέση υπάρχει διαθέσιμη. Ποια από τις δυο τους θα θυσιαστεί; Και ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο γοητευτικός ηθοποιός που θέλουν τόσο πολύ να γνωρίσουν; Ο Μενέλαος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καλούμενος να διαλέξει μια από τις δύο, μέχρι φυσικά να αποφασίσει η Αλεξάνδρα να τους δώσει ένα μάθημα.

«Πέτα τη φριτέζα»  ΑΝΤ1, 21:45

Μετά το «θέατρο» του Κίμωνα προς τη Δόιρα και το παραμύθι που της πούλησε, η κατάσταση είναι τεταμένη ανάμεσα στους δύο συνεταίρους. Η μόνη ευχάριστη ανάσα είναι η ένταξη του Φίλιππου στο προσωπικό της Λαγουδέρας. Αυτό που δεν υπολόγισε κανείς όμως είναι η απροειδοποίητη  άφιξη της πρώην γυναίκας του Κίμωνα στο Φτασμένο. Το μυστήριο για το τι έγινε ανάμεσα σε Θάλεια και Μένιο το μοιραίο βράδυ λύνεται. Τη θέση του μυστηρίου όμως έρχεται να πάρει η φρίκη της Ζαμπέλας στη θέα του Αλέκου όντας τρυφερός με τη Μαριέττα.

Ξένη ταινία

«Doomsday»  STAR, 23:50

Το ξέσπασμα ενός φονικού ιού στη Μ. Βρετανία έχει ως τραγική συνέπεια τον χαμό χιλιάδων ανθρώπων. Eτσι, η κυβέρνηση χτίζει ένα τεράστιο τείχος για να εμποδίσει όσους έχουν μολυνθεί να εγκαταλείψουν το μέρος προέλευσης του ιού, τη Σκωτία. Oσοι επιχείρησαν να αποδράσουν, εκτελέστηκαν εν ψυχρώ καθώς το τείχος λειτουργούσε, παράλληλα, σαν φρούριο. Τριάντα χρόνια αργότερα, ο φόβος για μια νέα επιδημία είναι πλέον έκδηλος. Η κυβέρνηση στέλνει μια ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων στην αποκλεισμένη περιοχή. Κανένας δεν γνωρίζει όμως τι κρύβεται πίσω από το τείχος. Πρωταγωνιστούν οι Ρόνα Μίτρα, Μπομπ Χόσκινς, Αλεξάντερ Σίντλινγκ. (Αγγλία/ΗΠΑ/Γερμανία, 2008, 96′)