Πρωτάθλημα Super League

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ

ΕΡΤ1, 19.00

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ

ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΤ3, 21.15

Ελληνικές σειρές

 

«Ελα στη θέση μου»

ALPHA, 20.00

Ο Βλάσης κάνει την επαίσχυντη συμφωνία με τη Φαίη και γυρνάει στη Μίκα, η οποία διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο Αχιλλέας, απελπισμένος από την άκαρπη αναζήτησή του για το μυστικό της Βασιλίνας που γνωρίζει ο Αντρέας, στρέφεται στη Σύλβια και εκείνη καταφεύγει σε ανορθόδοξες πρακτικές για να τον βοηθήσει. Παράλληλα, ο Φώτης βγαίνει ένα επεισοδιακό ραντεβού με τη Βάνα. Ο Θοδωρής μαθαίνει κάτι από το παρελθόν του που είναι ικανό να τον στείλει στον άλλο κόσμο.

 

«Η επιστροφή»

ΑΝΤ1, 20.45

Ο Ορέστης γίνεται έξαλλος με τον Ζερβό που υπέκυψε στον εκβιασμό του γιου του. Ο Φίλιππος στο κρατητήριο πια αντιμέτωπος με κατηγορίες για την απαγωγή του Μάνου και την εμπλοκή του σε παράνομη διακίνηση ακατάλληλων φυτοφαρμάκων απειλεί με αντίποινα. Καρφώνει στον Στάθη ότι ο Μάνος είναι κάποιος που προσέλαβε ο Κορωναίος να παραστήσει το χαμένο του παιδί. Ο Στάθης σοκάρεται και στριμώχνει άσχημα τον Ορέστη. Ο Λευτέρης σε άσχημη κατάσταση, αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, όσο μάλιστα η Εβελίνα τον πιέζει ότι θα μιλήσει στη Βίκυ.

Ξένη ταινία

«Κυριαρχία»

STAR, 24.10

Οταν ο Γουίλ Κάστερ, κορυφαίος ερευνητής της τεχνητής νοημοσύνης, τραυματίζεται θανάσιμα, η σύζυγός του και ο στενότερος συνεργάτης του φορτώνουν τη συνείδησή του σε έναν υπερ-υπολογιστή σε μια προσπάθεια να τον κρατήσουν «ζωντανό». Το απρόσμενα επιτυχημένο αποτέλεσμα, όμως, θα πάρει σύντομα επικίνδυνα ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τότε αρχίζει ένας αγώνας κόντρα στον χρόνο αλλά και στις ανθρώπινες αδυναμίες. Πρωταγωνιστούν οι Τζόνι Ντεπ, Μόργκαν Φρίμαν, Ρεμπέκα Χολ, Πολ Μπετάνι. (ΗΠΑ, 2014, 107′)