Πρωτάθλημα Super League

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΕΡΤ1, 19.00

Ξένη σειρά

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»

ΕΡΤ2, 20.05

Ο ντετέκτιβ Μέρντοχ κάνει βουτιά στο παρελθόν του, όταν μια έρευνα για μια δολοφονία σε εκκλησία τον φέρνει σε επαφή με τον ιησουίτη ιερέα που ήταν ο μέντοράς του όταν ήταν παιδί.

Ταινία κινουμένων σχεδίων

«Η εποχή των παγετώνων 3: Η αυγή των δεινοσαύρων»

STAR, 18.00

Στο τρίτο μέρος της σειράς ταινιών «Ice Age», η παρέα των ζώων έχει γλιτώσει από το λιώσιμο των πάγων. Πλέον ο Scratte θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο λατρεμένο του βελανίδι και στην αγάπη, αφού ένα γοητευτικό θηλυκό θα του ψήσει το ψάρι στα χείλη. Ο αξιαγάπητα γκαφατζής βραδύπους Sid, μπλέκει σε μπελάδες όταν προσπαθεί να φτιάξει μια οικογένεια, κλέβοντας αβγά δεινοσαύρου. Το ζευγάρι των μαμούθ, ο Manny και η Ellie, περιμένουν τη γέννηση του μωρού-μαμούθ τους ενώ ο προϊστορικός τίγρης Diego ανησυχεί πως έχει αρχίσει να εξημερώνεται επικίνδυνα. (ΗΠΑ, 2009, 84′)

Ξένη ταινία

«Σε 60 δευτερόλεπτα»

STAR, 23.00

Ο Ράνταλ Ρέινς, γνωστός στον χώρο του υποκόσμου και ως Μέμφις, αποφασίζει να αποσυρθεί από τα παράνομα κυκλώματα που ήταν μπλεγμένος ως τώρα. Σύντομα όμως αναγκάζεται να επιστρέψει στα πράγματα, για να βοηθήσει αυτή τη φορά τον αδελφό του, που βρίσκεται όμηρος στα χέρια μιας συμμορίας. Αν δεν προλάβει να κλέψει 50 συλλεκτικά αυτοκίνητα μέσα σε μια νύχτα για τη σπείρα διακίνησης κλεμμένων αυτοκινήτων που τον κρατά όμηρο, κινδυνεύει να μη δει τον αδελφό του ζωντανό ποτέ ξανά. Πρωταγωνιστούν οι Νίκολας Κέιτζ, Αντζελίνα Τζολί, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Ντελρόι Λίντο, Τζιοβάνι Ρίμπισι, Σκοτ Κάαν, Τίμοθι Ολιφαντ. (ΗΠΑ, 2000, 107′)