Ελληνικές σειρές

«Γυναίκα χωρίς όνοµα», ΑΝΤ1, 18:30

Η Μάρθα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Μηνά, εκείνος όμως δείχνει ενδιαφέρον και για την Κάτια, η όποια του ζητάει να μεσολαβήσει για να πάρει την προεδρία. Η Μαρίνα ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το σχέδιο εκδίκησης και ζητάει από τον Μιχάλη να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Εκείνος δέχεται, αλλά τα σχέδια αλλάζουν όταν η Μαρίνα μαθαίνει από τη Ρένα την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα της. Η Κάτια παθαίνει σοκ όταν επιστρέφοντας στο σπίτι ανακαλύπτει ότι ο Δημήτρης δεν είναι στο δωμάτιό του.

«Ελα στη θέση µου», ALPHA, 20:00

Ο Αχιλλέας παίρνει τη Βασιλίνα μέσα από τα χέρια του Αντρέα και ψάχνει να μάθει με τι την εκβιάζουν. Ο Λεωνίδας είναι αποφασισμένος να σώσει τη Φλωρέτα από την παράνοια του Αντρέα, ενώ η Μίκα φοβάται ότι η Φαίη διεκδικεί τον Βλάση και θέλει διακαώς να συναντήσει τη μεγάλη της αντίπαλο για να μονομαχήσουν. Εν τω μεταξύ, η Αιμιλία συναντά τη Φαίη και μαθαίνει για τη συμμαχία της με τον Αντρέα, ο οποίος κρατά άλλον έναν άσο στο μανίκι του και δίνει τελεσίγραφο στην ανιψιά του… Μήπως ήρθε η ώρα η Βασιλίνα να φύγει μακριά;

Ξένη ταινία

«San Andreas: Επικίνδυνο ρήγµα», STAR, 22:45

Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 ρίχτερ που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου (Ντουέιν Τζόνσον) και η εν διαστάσει σύζυγός του (Αλεξάντρα Νταντάριο) αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Aντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή. Τη στιγμή που πιστεύουν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν. (ΗΠΑ, 2015, 108′)