Ελληνικές σειρές
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»
ALPHA, 21.00
Η Καίτη μαζί με τη βοηθό της, τη Μένη, αποφασίζουν να κάνουν μάγια στον Ηλία. Ο Μηνάς αναλαμβάνει και χρέη προπονητή στον ΑΟΦ και ένα ζευγάρι κιάλια τού φαίνονται πολύ χρήσιμα. Μόνο που τα χρειάζεται και η Βούλα. Ο Aγγελος πεισμώνει να κάνει καποέιρα και η Βέλη πείθεται με το ζόρι να τον βοηθήσει. Oμως όσο και να προσπαθεί, είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως.
«Κάνε γονείς να δεις καλό»
ΑΝΤ1, 21.45
Η Νίκη σε συνεχείς κόντρες με τον Αντώνη και ο Βασίλης χωρίς καμία πια προσωπική ζωή παραπονιούνται για τον Κώστα και την Αλέκα. Συγκρίνουν, κατηγορούν και παραπονιούνται για το τι τραβάνε. Αποφασίζουν πως τα πράγματα έγιναν ανάποδα. Η Αλέκα έπρεπε να είναι με τη Νίκη για να τη βοηθάει κιόλας και ο Κώστας να μείνει με τον Βασίλη.
Ξένη ταινία
«Kingsman: Η µυστική υπηρεσία»
STAR, 21.00
Οταν ο πατέρας του 5χρονου Εγκσι θυσιάζει τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας κατά τη διάρκεια μιας απόρρητης στρατιωτικής άσκησης η οικογένειά του θα λάβει ένα ασυνήθιστο μετάλλιο που συνοδεύεται από έναν τηλεφωνικό αριθμό, τον οποίον ο Εγκσι και η οικογένειά του θα πρέπει να καλέσουν μόνο όταν χρειαστούν κάτι πολύ σημαντικό. Δεκαεπτά χρόνια αργότερα ο νεαρός μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία για επικίνδυνη οδήγηση με κλεμμένο αυτοκίνητο αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το μετάλλιό του προκειμένου να καταφέρει να βγει από τη φυλακή. Ετσι, θα συναντήσει για πρώτη φορά τον Χάρι Χαρτ, έναν γλυκύτατο τζέντλεμαν και απόλυτα κομψό κατάσκοπο, που σπεύδει να τον απελευθερώσει επειδή τυγχάνει να χρωστάει τη ζωή του στον σπουδαίο πατέρα του. Πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Φερθ, Τάρον Εγκερτον, Σάμιουελ Τζάκσον, Μαρκ Στρονγκ, Τζακ Ντάβενπορτ, Μάικλ Κέιν. (Αγγλία / ΗΠΑ, 2014, 123)