Ελληνικές σειρές
«Οσο έχω εσένα»
ΣΚΑΪ, 15.10
Ο Αλκης προπονείται σκληρά και αγνοεί τις συμβουλές της Μελίνας να μην πάρει μέρος στον αγώνα μποξ με τον Θανάση, γεγονός που την κάνει έξαλλη. Η Νεφέλη είναι ακόμη στο σπίτι του Γεώργιου, αλλά δεν σκοπεύει να χάσει τον αγώνα του αδελφού της. Ο Θανάσης θέλει κι αυτός να καλέσει κάποια στους αγώνες. Η Κλειώ ψάχνει τρόπο να ξεφύγει από την Ντίντη και τον Γεώργιο και να πάει να θαυμάσει τον Θανάση.
«Πέτα τη φριτέζα»
ΑΝΤ1, 21.45
Η άφιξη της κριτικού γεύσης Δόιρας στο Φτασμένο προκαλεί τρόμο στον Κίμωνα, που για τον Αντρέα και τους άλλους είναι ανεξήγητος. Η Φωτεινή μαθαίνοντας το παρελθόν του Κίμωνα και της Δόιρας, καταλαβαίνει ότι βρίσκεται μέσα σε μία όχι και τόσο κλειστή κάστα γυναικών στη ζωή του και γεμίζει με ανασφάλεια. Η νέα δουλειά της Θάλειας στο κανάλι αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη απ’ όσο νόμιζε, καθώς θα πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα επάνω της για να την κρατήσει. Ο Μένιος βλέποντας αυτές τις αλλαγές τρελαίνεται και ζητάει από τη Ζαμπέλα να μη συνεχίζει να αλλοιώνει το «κορίτσι του». Αντρέας και Κίμωνας σκαρφίζονται έναν τρόπο για να αποφύγουν τη σκληρή κριτική της Δόιρας και τα πράγματα αφήνονται στα χέρια του Αντρέα.
Ντοκιµαντέρ
«Ιστορίες µε αξιοσηµείωτους ανθρώπους»
ΒΟΥΛΗ, 22.00
Σειρά ντοκιμαντέρ με θέμα τα σημερινά κοινωνικά προβλήματα. Το σημερινό επεισόδιο είναι αφιερωμένο στην παθολόγο-λοιμωξιολόγο ιατρό Βησσαρία Σακκά.