Ελληνική σειρά
«Το σόι σου»
ALPHA, 21.00
Η οικογένεια Χαμπέα προετοιμάζεται για τον ερχομό του καινούργιου μέλους της και είναι όλοι ενθουσιασμένοι, εκτός από τον ταλαίπωρο μέλλοντα πατέρα. Ο Διονύσης, όσο πλησιάζει ο καιρός, συνειδητοποιεί ότι δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις για την ανατροφή ενός παιδιού και καταλαβαίνει τον λόγο που δεν τον άφηναν μόνο με τα ανίψια του όταν ήταν μωρά. Oμως η ώρα του ερχομού του γιου του πλησιάζει και εκείνος πρέπει να μάθει τουλάχιστον τα βασικά. Οι υπόλοιποι πατεράδες της οικογένειας είναι αποφασισμένοι να τον βοηθήσουν με ή χωρίς τη συγκατάθεσή του.
Ξένη σειρά
«True detective»
ΕΡΤ1, 22.00
Ο Βελκόρο και η Μπεζερίδη αφού έμαθαν και για τον Γούντρου, αποφασίζουν να κλείσουν την υπόθεση. Βρίσκουν τη Λόρα αλυσοδεμένη στο σπίτι του αδελφού της Λένι και ξεκινά μια περιπέτεια με συνεχείς ανατροπές και απρόβλεπτες εξελίξεις που σφραγίζει τη μοίρα όλων για πάντα.
Ελληνική ταινία
«Ο ακάλυπτος» STAR, 23.40
Η οικονομική κρίση μπορεί να έχει ρίξει το ηθικό σε όλους τους Ελληνες, αλλά όχι και στον «Ακάλυπτο» Ανδρέα, που θεωρεί ότι η κρίση φέρνει νέες ευκαιρίες. Πάντα άνετος και αραχτός με δεκάδες ανοικτές σαμπάνιες και αγκαλιά με τις ομορφότερες γυναίκες, θα πείσει τον σεΐχη του Abu Dhabi ότι θα του πουλήσει την Ακρόπολη για να μετατραπεί στο καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης και στους Γερμανούς τα ελληνικά νησιά για να τα μετατρέψουν σε τουριστικά θέρετρα. Τι και αν πρέπει να μπλέξει με την Εκκλησία, την Αστυνομία, την Πολεοδομία και το ΔΝΤ; Για έναν ακάλυπτο όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από μικρές λεπτομέρειες. Πρωταγωνιστούν οι  Πέτρος Φιλιππίδης, Κώστας Βουτσάς, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κατερίνα Λέχου, Αθηνά Μαξίμου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Βασιλική Ανδρίτσου, Τζένη Θεωνά, Αντώνης Λουδάρος, Θανάσης Βισκαδουράκης. (Eλλάδα, 2013, 96′)