Super League
Ατρόμητος – Ολυµπιακός   
ΕΡΤ1, 19.00
Ψυχαγωγική εκποµπή
«DOT.»
ΣΚΑΪ, 17.20
Σήμερα η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει για την ηλικία της και εξηγεί πώς η κβαντική θεωρία τη βοηθάει να ανανεώνεται και να δείχνει πιο όμορφη. Ακόμη, η Σάρα Εσκενάζυ δοκιμάζει το no make up – make up. Η life coach Μάρεα Λαουτάρη εξηγεί τι πρέπει να κάνεις αν θέλεις να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σου και η Βασιλική Ρούσσου παρουσιάζει με τις φίλες της fashion outfits για να βγεις βόλτα. Τέλος, ο Παναγιώτης Βασιλάκος φτιάχνει μια ξύλινη βιβλιοθήκη για το γραφείο. Παρουσιάζουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.
Ταινία κινουµένων σχεδίων
«Minions» STAR, 18.00
Από την αρχή του κόσμου τα Minions υπήρχαν σε αυτόν τον πλανήτη με σκοπό πάντα να υπηρετήσουν πιστά τα πιο καταθλιπτικά αφεντικά. Η κίτρινη, φλύαρη, ακατανόητη φυλή βοήθησε τους μεγαλύτερους και πιο κακόβουλους κακοποιούς.
Τα Minions καλούνται τώρα να δουλέψουν για ένα νέο αφεντικό, τη Scarlet Overkill, που φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη γυναίκα κακός του κόσμου. (ΗΠΑ, 2015, 80′)
Ξένη ταινία
«Ερωτας από την αρχή»
ALPHA, 23.00
Η ευτυχισμένη σχέση της Πέιτζ (Ρέιτσελ Μακ Ανταμς) και του Λίο (Τσάνινγκ Τέιτουμ) ανατρέπεται απροσδόκητα έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα στο οποίο η Πέιτζ χάνει τελείως τη μνήμη της από την περίοδο της κοινής τους ζωής. Μην έχοντας πλέον αναμνήσεις από τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωή της, η Πέιτζ πιστεύει ότι είναι ακόμη αρραβωνιασμένη με τον γοητευτικό επιχειρηματία Τζέρεμι (Σκοτ Σπίντμαν). Απέναντι σε αυτά τα νέα δεδομένα και παρά τις δυσκολίες, ο Λίο δεν παραιτείται και προσπαθεί να ξανακερδίσει τον έρωτά τους. Για να το καταφέρει όμως θα πρέπει να βρει έναν τρόπο που θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά της. (ΗΠΑ / Βραζιλία / Γαλλία / Αυστραλία, 2012, 96′)