Ελληνικές σειρές
«Οσο έχω εσένα»
ΣΚΑΪ, 18.45
Η Ντίντη εμφανίζεται στον Μάκη όπως ακριβώς πιστεύει ότι θα τον συγκινούσε: μια γυναίκα του μεροκάματου, που συντηρεί τον άνεργο γιο της, χωρίς σύζυγο και με ένα εγγόνι που δυστυχώς δεν της επιτρέπουν να δει. Ο Μάκης δεν υποψιάζεται καθόλου ποια είναι και είναι έτοιμος να βοηθήσει την υποψήφια γειτόνισσα. Ενα άλλο παιχνίδι – πιο ερωτικό – έχει ξεκινήσει μεταξύ της Κλειώς και του Θανάση. Η Κλειώ, η οποία είναι γοητευμένη από τον λαϊκό τύπο του Θανάση, αρχίζει και φλερτάρει απροκάλυπτα, χωρίς βέβαια να αναφέρει ότι είναι παντρεμένη.
«Ελα στη θέση µου»
ALPHA, 20.00
Η Βασιλίνα είναι έτοιμη να φύγει, όταν τη σταματάνε ο Ανδρέας και η Φλωρέτα. Ο Ανδρέας την εκβιάζει λέγοντάς της πως αν φύγει θα πει στον Αχιλλέα για την εξωσωματική. Ο Αχιλλέας περιμένει τη Βασιλίνα να επιστρέψει στο σπίτι του, αλλά αυτή δεν εμφανίζεται και είναι σίγουρος  πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Ανδρέας. Η Μίκα προσπαθεί να βρει αν το νούμερο που έχει είναι της Φαίης, η οποία καταφέρνει να ξεγλιστρήσει για άλλη μια φορά. Ο Ζούβας από την άλλη λέει στην Αιμιλία πως αν τον χρειαστεί για να ξεμπροστιάσει τον Ανδρέα, είναι στη διάθεσή της.
Ξένη ταινία
«Ερωτικό αδιέξοδο»
ΕΡΤ2, 21.00
Στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’30, ο Ρίκι, ένας καθωσπρέπει τραπεζίτης, έλκεται από το ελεύθερο πνεύμα της Ντάινα, αδελφής της γυναίκας του Μάντλιν, και συνάπτει κρυφό δεσμό μαζί της. Οταν η γυναίκα του μαθαίνει την αλήθεια, ο Ρίκι υπόσχεται να αφήσει την Ντάινα, κάτι που οδηγεί την τελευταία σε μια απελπισμένη πράξη. Πρωταγωνιστούν οι Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, Πολ Μπέτανι, Ολίβια Γουίλιαμς, Ελινορ Μπρον. (Αγγλία, 2002, 90′)