Επενδύσεις και μεταξωτές κορδέλες
Μας έχουν φλομώσει στο παραμύθι οι συριζαίοι ότι βγήκαμε από τα Μνημόνια και ότι ξεκινάει η ανάπτυξη στη χώρα, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα το έργο θα κάνουμε καιρό να το δούμε. Πολύ καιρό δε. Ειδικά όσο επικρατεί αυτή η άθλια λογική ότι οι επενδυτές θα έρθουν στην Ελλάδα για τα μάτια του darling Αλέξη (τι ξεφτίλα κι αυτή πάλι – να σε γράφουν darling οι προβοκάτορες, αντί αγαπημένο, λατρεμένο, αγάπη σκέτο!). Ή γιατί έχουν πέσει ανάσκελα από το «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ» αγόρι μου» ή το κορίτσι μου, κατά περίπτωση. Οποιος τα πιστεύει αυτά, και κυρίως όποιος τα διακινεί, ανήκει στην κατηγορία «να «χαμε να λέγαμε και να «χουμε να πούμε», διότι ουδέν ψευδέστερον.
Τα στοιχεία μιλάνε μόνα τους και δείχνουν γιατί, πρώτον, σε αυτή τη χώρα δεν στεριώνει επένδυση και, δεύτερον, γιατί και αυτές που βρίσκονται εδώ δεν βλέπουν την ώρα να πάρουν των «ομματιών» τους, που λέγαμε παλιά, και να φύγουν μακριά.
Οπως ανακοίνωσε η Παγκόσμια Τράπεζα, όλα αυτά που μας έλεγαν, ότι με σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών η Ελλάδα, επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θα γίνει παράδεισος για επενδύσεις, είναι ένα ακόμη παραμύθι του μπαρμπα-Μυτούση, Αλέξη. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 72η θέση, μεταξύ 190 χωρών, μια αποκαρδιωτική επίδοση αν λάβει κανείς υπ» όψιν του ότι στη «γειτονιά» μας, κοντά στη θέση αυτή δηλαδή, βρίσκονται χώρες όπως η Ινδονησία και η Μογγολία!