Στη σφράγιση πρατηρίου που διέθετε παράνομες δεξαμενές υγρών καυσίμων στην Ελευσίνα προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής

Ειδικότερα, κλιμάκιο ελέγχου με επικεφαλής υπαλλήλους του ΣΔΟΕ και με τη συμμετοχή υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Δυτικής Αττικής, πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο στο συγκεκριμένο πρατήριο.

Με τη χρήση σκαπτικών μηχανημάτων, το κλιμάκιο διαπίστωσε την ύπαρξη παράνομων δεξαμενών υγρών καυσίμων – τουλάχιστον 3, χωρητικότητας 24 κυβικών συνολικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της περιφέρειας Αττικής η εκσκαφή στο συγκεκριμένο πρατήριο συνεχίζεται, ενώ θα συνεχιστούν οι επισταμένοι έλεγχοι σε πρατήρια υγρών καυσίμων, με στόχο την προστασία του καταναλωτικού κοινού και την πάταξη των φαινομένων κερδοσκοπίας.