Στη σύλληψη ενός υπόπτου για το μπαράζ των τρομοδεμάτων προχώρησαν οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ, όπως μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο, αξιωματούχους. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του, καθώς και αν πρόκειται για μέλος κάποιας οργάνωσης.

Νωρίτερα, άλλα δύο δέματα με παραλήπτες τον γερουσιαστή των Δημοκρατικών, Κόρι Μπούκερ, στη Φλόριντα και τον πρώην Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, Τζέιμς Κλάπερ, στη Νέα Υόρκη, προστέθηκαν στη λίστα των τρομοδεμάτων, ανεβάζοντας τον αριθμό στα 12.

«Η γυναίκα μου κι εγώ είμαστε εκτός σπιτιού αυτή τη στιγμή και οι γείτονές μας λαμβάνουν την αλληλογραφία. Ανησυχούμε πολύ για αυτούς. Δεν αποτελεί έκπληξη. Πρόκειται ξεκάθαρα για εσωτερική τρομοκρατία. Δεν αμφιβάλλω καθόλου για αυτό» είπε στο CNN ο Κλάπερ, παραλήπτης του δωδέκατου πακέτου, προσθέτοντας ότι όλα τα δέματα έχουν αποσταλεί σε επικριτές του Τραμπ, όπως το CNN, ενώ υπογράμμισε ότι αυτό δεν πρόκειται να κάνει τους επικριτές του προέδρου να σιωπήσουν.

Τραμπ: Τα ύποπτα πακέτα μείωσαν την προεκλογική δυναμική των Ρεπουμπλικανών

Από την πλευρά του ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, αφού έβαλε χθες κατά των ΜΜΕ για την υπόθεση, έγραψε στο Twitter ότι η ειδησεογραφική μετάδοση των ειδήσεων για τα ύποπτα πακέτα που είχαν στόχους υψηλόβαθμους πολιτικούς των Δημοκρατικών, αλλά και επικριτές του προέδρου, έχει μειώσει την προεκλογική δυναμική των υποψηφίων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, για τις ενδιάμεσες εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

«Οι Ρεπουμπλικάνοι τα πηγαίνουν τόσο καλά στην πρόωρη εκλογική διαδικασία, αλλά και στις δημοσκοπήσεις και τώρα αυτά τα γεγονότα για τις «βόμβες» συμβαίνουν και η δυναμική μειώνεται -ειδήσεις που δεν αναφέρονται στην πολιτική. Είναι πολύ ατυχές αυτό που συμβαίνει» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Donald J. Trump

@realDonaldTrump

Republicans are doing so well in early voting, and at the polls, and now this “Bomb” stuff happens and the momentum greatly slows – news not talking politics. Very unfortunate, what is going on. Republicans, go out and vote!