Εισαγγελείς για καταγγελίες Ράικου: Πολύ σοβαρές, πρέπει να ελεγθούν

Για δηλώσεις Πολάκη: «Μόνο θλίψη και θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν οι δηλώσεις αυτές»

«Γνωρίζω αυτά που είπαν οι κύκλοι της κυρίας Ράικου. Είναι μια επίλεκτη δικαστικός. Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και πρέπει να ελεγχθούν», τόνισε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Νίκος Σαλάτας.

Μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ο κ. Σαλάτας σημείωσε «οι δικαστές και η κοινή γνώμη πιστεύουμε ότι αυτές οι καταγγελίες μπορεί να είναι αληθινές» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «αυτό ενισχύεται από τα γεγονότα. Θυμόμαστε τι προσπάθησε η κυρία Θάνου να κάνει. Προσπάθησε να καταργήσει το Σύνταγμα για να παραμείνει στην θέση της. Την επόμενη ημέρα έγινε διευθύντρια του κυρίου Τσίπρα. Αυτό σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός ενέκρινε την πορεία της κυρίας Θάνου, της έβαλε θετικό πρόσημο.

Γίναμε θεατές μια δημόσιας, ολοφάνερης συναλλαγής ανάμεσα της δικαστικής και της εκτελεστικής εξουσίας. Όταν γίνεται δημόσια μια τέτοια συναλλαγή, φανταζόμαστε τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Αυτό ενισχύει την άποψη μας… δεν ξέρουμε τι έχει γίνει, πρέπει να κληθεί η κυρία Ράικου, να απαντήσει».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, από το βήμα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ότι κάποιοι πρέπει να μπουν στην φυλακή, προκειμένου να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές ο κύριος Νίκος Σαλάτας, είπε ότι «μόνο θλίψη και θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν οι δηλώσεις αυτές».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk