Μια περίεργη υπόθεση με τον ξυλοδαρμό αστυνομικού ο οποίος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα από συναδέλφους του δεμένος σε σπίτι όπου διέμεναν αλλοδαποί στη Νίκαια διερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ενημερώθηκαν ότι πολίτες ενημέρωσαν πως άκουγαν φασαρία από το σπίτι και θεώρησε πως ήταν κλέφτες.

Στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί οι οποίοι δέχθηκαν αρχικά επίθεση με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα από αλλοδαπούς τους οποίους τελικά ακινητοποίησαν ενώ στη συνέχεια μπαίνοντας στο διαμέρισμα βρήκαν τον συνάδελφο τους δεμένο σε μια καρέκλα. Οι αλλοδαποί προσήχθησαν στο τοπικό τμήμα ασφαλείας ενώ ο τραυματίας αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση δεν είναι σε θέση ως αυτή την ώρα να πουν με βεβαιότητα τι ακριβώς συνέβη με τον τραυματισμό του συναδέλφου τους και αναμένουν να αντλήσουν στοιχεία μέσα από τις καταθέσεις των αλλοδαπών αλλά και του αστυνομικού.