Ένα ακόμα αγγλικό μέσο ενημέρωσης, αυτή την φορά η ιστοσελίδα besoccer.com, ζήτησε συγνώμη από τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα αναληθή έγραψε μετά το τέλος του αγώνα των πειραιωτών με την Μπέρνλι στο Καραϊσκάκη.

Η αγγλική ιστοσελίδα απολογήθηκε στον ισχυρό άνδρα της ομάδας του λιμανιού, αναφέροντας πως τα όσα δημοσιεύτηκαν ήταν λάθος και δεν είχαν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Θυμίζουμε πως για το ίδιο δημοσίευμα έχει ζητήσει συγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη η εφημερίδα Daily Mail αλλά και άλλες αγγλικές ιστοσελίδες, αναγνωρίζοντας πως τα όσα έγραψαν ήταν ψευδή.

«Τον περασμένο Αύγουστο δημοσιεύσαμε ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών στην διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της ελληνικής ομάδας με την Μπένρλι για το Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο νίκησε ο Ολυμπιακός με 3-1.

Το ρεπορτάζ βασίζονταν σε μια πληροφορία που είχε δημοσιευτεί και στην Daily mail και δημοσιεύτηκε καλόπιστα. Ωστόσο ανακαλύψαμε πως ότι τo συγκεκριμένo ρεπορτάζ ήταν λανθασμένο και αναιρούμε τα όσα δημοσιεύσαμε.

Ζητάμε συγνώμη από τον κύριο Μαρινάκη και όλους στον Ολυμπιακό. Στο besoccer λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν την εγκυρότητα των ρεπορτάζ μας και γι’ αυτό σας ζητάμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αν δείτε κάποιο λάθος στην ιστοσελίδα μας», αναφέρει χαρακτηριστικά το αγγλικό σάιτ.