Οι εξελίξεις για το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ για την παραχώρηση των στρεμμάτων του περιβάλλοντα χώρου της Τούμπα, για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, τώρα βρισκόμαστε σε φάση νομοπαρασκευαστική

Με αργούς ρυθμούς προχωράει το θέμα της κατασκευής του Νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Τούμπας. Στα εγκαίνια της ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε από το βήμα την βούληση της κυβέρνησης για την παραχώρηση των στρεμμάτων του περιβάλλοντα χώρου της Τούμπας, για την ανακατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν επισκέψεις στο γήπεδο της Τούμπας του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου αλλά και πολιτικών προσώπων, όπου δεσμεύτηκαν πως αυτό θα γίνει μέσα στο επόμενο 10ήμερο.

Η παραχώρηση της έκτασης στον Α.Σ. ΠΑΟΚ θα γινόταν μέσω νομοθετικής ρύθμισης, που θα πήγαινε το επόμενο διάστημα στην Βουλή. Αυτό μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα, ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο. Βρίσκεται σε φάση νομοπαρασκευαστική, όπου ελέγχονται όλες οι λεπτομέρειες για να μην προκύψει το παραμικρό πρόβλημα στην συνέχεια και χρειαστούν άλλοι… τρεις νόμοι.
Ότι έγινε δηλαδή στο ζήτημα της ρύθμισης των χρεών, μέχρι τελικά να επιλυθεί και ο ΠΑΟΚ να γλιτώσει από τον μεγάλο του βραχνά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk