Ημερα ακρόασης πολιτών στη ΓΑΔΑ

Η τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, κατά το χρονικό διάστημα από 14.00 έως 22.00

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, καθιερώνεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής από τον τρέχοντα μήνα, ημέρα ακρόασης πολιτών και εκπροσώπων διαφόρων φορέων και οργανισμών, «με στόχο να ισχυροποιηθεί η σχέση αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης με την κοινωνία, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αποδοχή, τη στήριξη και τη συνεργασία των συμπολιτών μας».

Στο πλαίσιο αυτό, συγκροτείται τετραμελής επιτροπή από Αξιωματικούς της ΓΑΔΑ, η οποία θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες που επιθυμούν να εκθέσουν θέματα που τους απασχολούν, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, κατά το χρονικό διάστημα από 14.00 έως 22.00, στο Αστυνομικό Μέγαρο Αθηνών επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 173.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποβληθέντων αιτημάτων ακρόασης καθιστά αδύνατη τη δυνατότητα ανταπόκρισης στο σύνολό τους, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται σχετικά, προκειμένου είτε να επανακαθορίζεται ο χρόνος συνάντησης  είτε να επιλέγεται, σε συνεννόηση μαζί τους, εναλλακτικός τρόπος χειρισμού του θέματος.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματα ακρόασης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, εγγράφως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  στη διεύθυνση anaplirotis.gada@astynomia.gr  ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210-6476006 καθημερινά από 10.00 έως 13.00.

Κατ‘ εξαίρεση, για τον τρέχοντα μήνα τα αιτήματα θα υποβάλλονται κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως 15 Οκτωβρίου τις ίδιες ώρες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk