• Αναζήτηση
 • Για περιστατικό με πυροβολισμούς στα σύνορα Ελλάδας – πΓΔΜ κάνει λόγο το ΜΙΑ

  Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στα σύνορα Ελλάδας – πΓΔΜ, στην προσπάθεια ομάδας μεταναστών να περάσει τα σύνορα της γειτονικής χώρα

  Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στα σύνορα Ελλάδας – πΓΔΜ, στην προσπάθεια ομάδας μεταναστών να περάσει τα σύνορα της γειτονικής χώρα.

  Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων MIA, μέλη του στρατού της πΓΔΜ προσπάθησαν να αποτρέψουν ομάδα μεταναστών να περάσει στο έδαφός τους, πυροβολώντας αρκετές φορές στον αέρα κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα.

  Ένας πρόσφυγας κρατείται, ενώ οι υπόλοιποι εκδιώχθηκαν προς την Ελλάδα, σημειώνεται σε ανακοίνωση της σκοπιανής συνοριοφυλακής.

  «Ενώ περιπολούσαν στα σύνορα της Γευγελής, οι στρατιώτες εντόπισαν μία ομάδα μεταναστών που προσπαθούσαν να διασχίσουν παράνομα τα σύνορα. Ακολουθώντας το πρωτόκολλο, οι στρατιώτες άνοιξαν πυρ στον αέρα, αναγκάζοντας τους πρόσφυγες να επιστρέψουν στο ελληνικό έδαφος. Στο μεταξύ ένας από αυτούς κρατήθηκε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

  Δείτε επίσης
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk