Βάρη – λ. Ποσειδώνος: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων

Θα πραγματοποιηθεί Τρίτη και Τετάρτη

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί στη Βάρη στις την Τρίτη 9 και την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου όλο το εικοσιτετράωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής δικτύου οπτικών ινών.

Συγκεκριμένα η κυκλοφορία θα διακοπεί στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Λ. Βάρης στο ύψος της συμβολής της με την οδό Αθηναΐδος έως τη συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Ε΄, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα, περιοχής Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Τις ίδιες ημέρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Θα διακοπεί προσωρινά και τμηματικά η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω εκτέλεσης εργασιών χάραξης οριζόντιας σήμανσης.

Ειδικότερα, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Αιγέως έως τη συμβολή της με την οδό Νηρέως, εναλλάξ ανά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμων Π. Φαλήρου και Καλλιθέας, στις 9.10.2018 κατά τις ώρες 07.00΄έως 16.00΄και στις 10.10.2018 κατά τις ώρες 07.00΄έως 16.00΄.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ο πίνακας που «γέρνει» Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη γύρω από τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα που κρατούν ανέπαφα τα έργα τέχνης,... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk