Σε δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ με το πέρας της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μίλαν το βράδυ της Πέμπτης (04/10), ο Γιάγια Τουρέ κλήθηκε να σχολιάσει τον συμπατριώτη του και άκρως ταλαντούχο μέσο των Ροσονέρι, Φρανκ Κεσιέ, οποίος έμεινε στον πάγκο από τον Τζενάρο Γκατούζο και δεν αγωνίστηκε στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Europa League στο Σαν Σίρο.

«Ήταν τυχερός που δεν έπαιξε, διαφορετικά θα του έδινα ένα καλό μάθημα», είπε αρχικά σε εμφανώς χιουμοριστικό τόνο ο Ιβοριανός μέσος των Πειραιωτών, για να συμπληρώσει εν συνεχεία πως «δεν χρειάζεται τη συμβουλή μου, όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να ακολουθήσει το δικό του μονοπάτι για να εξελιχθεί».

Ο Κεσιέ μεταγράφηκε από την Αταλάντα στη Μίλαν το καλοκαίρι του 2017 έναντι περίπου 20.000.000 ευρώ. Στην Ακτή Ελεφαντοστού θεωρείται ο διάδοχος του Τουρέ στον άξονα της εθνικής ομάδας και φυσικά πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αφρικανικού ποδοσφαίρου. Ο ίδιος ο 21χρονος έχει χαρακτηρίσει τον Τουρέ ποδοσφαιρικό είδωλό του σε παλαιότερες δηλώσεις, ενώ οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν κάμποσα κοινά χαρακτηριστικά στο αγωνιστικό στιλ τους.