ΑΣΕΠ : Ανοίγουν 213 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο

Μεταξύ των προκηρύξεων που επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ δύο προκηρύξεις που αφορούν σε 53 μόνιμες θέσεις εργασίας στο ΣΕΠΕ και 160 στο υπουργείο Οικονομικών

Διακόσιες δεκατρείς μόνιμες θέσεις εργασίας αναμένεται να ανοίξουν στο Δημόσιο το αμέσως επόμενο διάστημα. Μεταξύ των προκηρύξεων που επεξεργάζεται αυτή την περίοδο το ΑΣΕΠ και πρόκειται να στείλει προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο είναι δύο προκηρύξεις που αφορούν  σε 53 μόνιμες θέσεις εργασίας στο ΣΕΠΕ καθώς και 160 στο υπουργείο Οικονομικών.

Οσον αφορά στην προκήρυξη για 53 μόνιμες προσλήψεις στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) μετά και από απόφαση του υπουργείου Εργασίας, αναμένεται να βγει εντός του Οκτωβρίου και θα προσληφθούν διοικητικοί, μηχανικοί και πτυχιούχοι Πληροφορικής, στην Κεντρική και στις Περιφερειακές υπηρεσίες του Σώματος.

Οι θέσεις αφορούν 16 Περιφερειακές υπηρεσίες και 41 Τμήματα του ΣΕΠΕ, ενώ 4 από αυτές θα διατεθούν για τα προστατευόμενα άτομα του νόμου 2643/98.

Παράλληλα προ των πυλών είναι και η έκδοση από το ΑΣΕΠ προκήρυξης για 160 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Οικονομικών. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν καθώς και η κατανομή τους θα γίνει ως εξής: ΠΕ Πληροφορικής 86, ΤΕ Πληροφορικης 57, ΠΕ Οικονομολόγων 10 και ΠΕ Νομικών 7.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα προσόντα που θα ζητηθούν για τις θέσεις ΠΕ είναι: α. Πτυχίο ή Δίπλωμα Πληροφορικής ή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών ή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Ηλεκτρονικού και Μηχανικού Υπολογιστών ή Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων ή Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών ή Πληροφορικής (Ε.Α.Π.) ή Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων ή Επιστημών και Πολιτισμού – Κατεύθυνση Η/Υ (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο, αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της Αλλοδαπής και εμπειρία δύο ετών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk