Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Τριποδάκης

Η εξόδιος ακολουθία, ενός εκ των σκαπανέων της αγοράς του κρασιού και κορυφαίου του κλάδου της οξοποιίας, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ελευσίνας, το Σάββατο 15/9/2018 στις 12:00

O Αντώνης Κων. Τριποδάκης, ένα γνήσιο τέκνο της Κρήτης και της Ελευσίνας, μία εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού χώρου, ιδρυτής του Ομίλου Τριποδάκη, «έφυγε» στις 12 Σεπτεμβρίου 2018 από τη ζωή, σε ηλικία 80 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία, ενός εκ των σκαπανέων της αγοράς του κρασιού και κορυφαίου του κλάδου της οξοποιίας, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ελευσίνας, το Σάββατο 15/9/2018 στις 12.00.

Η οικογένεια αντί στεφάνων επιθυμεί να γίνουν δωρεές για το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας: Εθνική Τράπεζα, IBAN: 14011019900000199/29621878.

Ο Αντώνης Τριποδάκης αποτέλεσε το χαρακτηριστικό δείγμα του αυτοδημιούργητου Έλληνα οικογενειάρχη επιχειρηματία. Ανδρώθηκε επαγγελματικά με τις παρακαταθήκες του πατέρα του Κων/νου και του Θείου του Εμμανουήλ στον Κουρφαλώνα Κισάμου, όπου μυήθηκε στο χώρο του κρασιού.

Το 1961 ανέλαβε να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση της οινοποιίας. Από το 1964 ο Αντώνης Τριποδάκης, με όπλα στη φαρέτρα του, το επιχειρηματικό δαιμόνιο, την απαράμιλλη εργατικότητα του, τη διορατικότητα και το πείσμα του, αναρριχήθηκε στην κονίστρα του επαγγελματικού στίβου της Οξοποιίας-Οινοποιίας.

Ο Αντώνης Τριποδάκης, έχοντας ως στήριγμα του τη σύζυγο του Κατερίνα, κληροδότησε το επιχειρηματικό του δαιμόνιο στον γιο του Κώστα και στις κόρες του Άννα και Σοφία, που συνεχίζουν το όραμα του πατρός τους.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk