• Αναζήτηση
 • Eurobank Factors: Πρώτη στην Ελλάδα με μερίδιο αγοράς 34%

  Διατήρησε την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά factoring για 10η διαδοχική χρονιά

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά factoring για 10η διαδοχική χρονιά διατήρησε η Eurobank Factors, διατηρώντας μερίδιο 34% επί του συνολικού τζίρου των ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

  Το σύνολο των απαιτήσεων υπό τη διαχείριση της Eurobank Factors αυξήθηκε κατά 3% το 2017 και διαμορφώθηκε στα 4,49 δισ. ευρώ. Ανοδικά κινήθηκαν και τα χρηματοδοτικά υπόλοιπα της εταιρείας, που διαμορφώθηκαν σε 611,1 εκατ. ευρώ.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Eurobank Factors πρωτοπορεί και κατέχει ηγετική θέση και στην παροχή υπηρεσιών Reverse Factoring (Suppliers’ Financing), με περισσότερες από 1.000 συνεργασίες με προμηθευτές μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας.

  Η συσσωρευμένη τεχνογνωσία, η πελατοκεντρική προσέγγιση και η αναζήτηση καινοτόμων, αξιόπιστων λύσεων κατοχυρώνουν την ηγετική θέση της Eurobank Factors στην εγχώρια αγορά factoring.

  Συγχρόνως η εταιρεία αναγνωρίζεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια και στο εξωτερικό, με πολύ σημαντικές διακρίσεις για τις υπηρεσίες που παρέχει στο διεθνές factoring.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει βραβευθεί τρεις φορές σε παγκόσμιο επίπεδο από τη Factors Chain International (2 πρώτα βραβεία και 1 τρίτο βραβείο), ενώ παραμένει συστηματικά στην πρώτη δεκάδα της συνολικής κατάταξης μεταξύ των 400 μελών της ένωσης σε 90 χώρες, γεγονός που χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικό επίτευγμα δεδομένου του ισχυρού διεθνούς ανταγωνισμού στον κλάδο.

  Δείτε επίσης
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk