• Αναζήτηση
 • Επέστρεψε στο Χαμόγελο του Παιδιού ο 13χρονος Θανάσης

  Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 13χρόνου Θανάση που είχε εξαφανιστεί από τις 23 Μαρτίου 2018 από την περιοχή του Περιστερίου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 13χρόνου Θανάση που είχε εξαφανιστεί από τις 23 Μαρτίου 2018 από την περιοχή του Περιστερίου.

  Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, ο ανήλικος- ο οποίος είχε εξαφανιστεί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε μόνος του στο σπίτι του Χαμόγελου.

  «Ο Θανάσης επικοινώνησε, χθες, με άνθρωπο του Σπιτιού μέσω facebook, του εκμυστηρεύτηκε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένος και δεν βγαίνει καθόλου έξω και εξέφρασε την αγωνία του για το αν μπορεί να επιστρέψει και αν τον αγαπάνε ακόμα» υπογραμμίζει η ανακοίνωση, συμπληρώνοντας ότι «σήμερα, κατά τις πρωινές ώρες, ο Θανάσης το έσκασε από το μέρος που βρισκόταν κι επέστρεψε στο σπίτι και στην οικογένεια του Χαμόγελου».
  «Οι εργαζόμενοι, τα παιδιά, η γειτονιά και οι φίλοι του τον αγκάλιασαν με όλη τους την αγάπη και με δάκρυα χαράς τον υποδέχτηκαν και πάλι στο σπίτι του» καταλήγει το Χαμόγελο του Παιδιού.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk