• Αναζήτηση
 • Πειραιάς: Κατεδαφίσεις αυθαίρετων κατασκευών στον Τινάνιο Κήπο

  Αυθαίρετες κατασκευές οι οποίες είχαν δημιουργηθεί στον Τινάνιο Κήπο στον Πειραιά, κατεδάφισαν συνεργεία του δήμου μετά από αυτοψία των τεχνικών υπηρεσιών.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αυθαίρετες κατασκευές οι οποίες είχαν δημιουργηθεί στον Τινάνιο Κήπο στον Πειραιά, κατεδάφισαν συνεργεία του δήμου μετά από αυτοψία των τεχνικών υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκαν κατασκευές 74 τ.μ., οι οποίες απομακρύνθηκαν άμεσα, προκειμένου να απελευθερωθεί ο κοινόχρηστος χώρος στον Τινάνιο Κήπο και να αποδοθεί στους δημότες.

  Ο αντιδήμαρχος Πειραιά Αλέξανδρος Αργουδέλης σε δήλωσή του επεσήμανε, πως για τη Δημοτική Αρχή, αποτελεί ξεκάθαρη προτεραιότητα η τήρηση της νομιμότητας στους κοινόχρηστους χώρους και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων στον Τινάνιο Κήπο.

  «Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να λειτουργούμε στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος και να σεβόμαστε τους κοινόχρηστους χώρους στον Πειραιά. Όπου εντοπίζονται αυθαίρετες καταλήψεις κοινόχρηστου χώρου αντίθετες με τη νομοθεσία και τις προβλεπόμενες διατάξεις, ο δήμος Πειραιά θα προχωρά στις ανάλογες διαδικασίες για το καλό του κοινωνικού συνόλου και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας» σημείωσε ο κ. Αργουδέλης.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk