• Αναζήτηση
 • Νάξος: Ωοτοκία θαλάσσιας χελώνας καρέτα – καρέτα

  Τα ευχάριστα νέα στο νησί της Νάξου διαδίδονται γρήγορα. Όπως ενηνερώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου», την Κυριακή στην παραλία του Αμίτη, στα βόρεια του νησιού, εντοπίστηκε μία χελώνα καρέτα καρέτα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τα ευχάριστα νέα στο νησί της Νάξου διαδίδονται γρήγορα. Όπως ενηνερώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου», την Κυριακή στην παραλία του Αμίτη, στα βόρεια του νησιού, εντοπίστηκε μία χελώνα καρέτα καρέτα. Την είδηση μοιράστηκε με τα μέλη της οργάνωσης κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι έστειλαν και φωτογραφικό υλικό από το σημείο.

  Τα μέλη της οργάνωσης έσπευσαν στο σημείo και κατάφεραν να εντοπίσουν τα σημάδια και το σημείο, όπου η χελώνα είχε θάψει τα αυγά. Άμεσα, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του οργανισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε πρόχειρη περίφραξη και ενημερώθηκαν οι λουόμενοι και η επιχείρηση εστίασης που βρίσκεται κοντά.

  Σημειώνεται πως η ωοτοκία της καρέτα καρέτα είναι στη κορύφωση της και όπως τονίζουν τα μέλη της «Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου», «σε κάθε αντίστοιχο περιστατικό παρακαλούμε τον κόσμο να ενημερώνει άμεσα το λιμεναρχείο Νάξου».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk