• Αναζήτηση
 • Τη Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Μάνο Αντώναρο

  Το μεσημέρι της Δευτέρας θα τελεστεί η κηδεία του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το μεσημέρι της Δευτέρας θα τελεστεί η κηδεία του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών.

  Συγγενείς, φίλοι και αναγνώστες του Μάνου Αντώναρου θα του πουν το ύστατο χαίρε στο νεκροταφείο Καλλιθέας, στις 15;30, όπως έκανε γνωστό ο αδελφός του, Ευάγγελος.

  Η οικογένεια, σεβόμενη την αγάπη που είχε ο γνωστός δημοσιογράφος για τα παιδιά, αποφάσισε αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα για το Πρότυπο Ελληνικό Νηπιοκομείο Καλλιθέας.

  Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο Facebook:

  «Συγγενείς και φίλοι θα κατευοδώσουμε τον Μάνο μας τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 15.30 στο κοιμητήριο της Καλλιθέας, της πόλης όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μαζί.

  Θα αναπαυθεί δίπλα στον πατέρα μας, τον Αρχέλαο, που έφυγε από κοντά μας πριν 20 χρόνια. Ειμαι βέβαιος ότι οι δύο τους έχουν «συνεννοηθεί»μεταξύ τους. Και θα βλέπουν τον κόσμο από ψηλά με τη δική τους ματιά.

  Θα σχολιάζουν τα …επίγεια με το δικό τους τρόπο…ο Αρχέλαος με το πενάκι του, ο Μάνος με τα κείμενα του. Ακτύπητος συνδυασμός.

  ΥΓ. Ο Μάνος λάτρευε τα παιδιά. Όχι μόνο τα δικά του. Όλα τα παιδιά. Γι αυτό σκεφθήκαμε ότι αντί για στεφάνια όσοι θέλουν να τον τιμήσουν μπορούν να κάνουν μια προσφορά στο Πρότυπο Ελληνικό Νηπιοκομείο Καλλιθέας. Κουτί προσφορών θα υπάρχει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας».
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk