• Αναζήτηση
 • Υπεράριθμοι πρόσφυγες και μετανάστες στις δομές των Ενόπλων Δυνάμεων

  Υπεράριθμους πρόσφυγες και μετανάστες φιλοξενούν οι δομές των Ενόπλων Δυνάμεων σε Διαβατά, Κω, Λέσβο, Σάμο και Χίο, σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Υπεράριθμους πρόσφυγες και μετανάστες φιλοξενούν οι δομές των Ενόπλων Δυνάμεων σε Διαβατά, Κω, Λέσβο, Σάμο και Χίο, σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.

  Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΓΕΕΘΑ, οι πρόσφυγες που διαμένουν στις 31 δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων αυξήθηκαν κατά 261 άτομα, σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα.

  Η δυνατότητα φιλοξενίας των δομών αυξήθηκε στα 24.495 άτομα. Ωστόσο την Πέμπτη 12/7 καταγράφηκαν 29.279 άτομα (δηλαδή 4.784 επιπλέον), έναντι 29.018 ατόμων στις 5/7.

  Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 17.285 μερίδες φαγητού από τις οποίες 501 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους.

  Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk