• Αναζήτηση
 • Σε νέα ανάκριση ο Ακης Τσοχατζόπουλος για «μίζες»

  Λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος βρίσκεται πάλι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για μία ακόμα πτυχή της υπόθεσης με τις αποκαλούμενες "χρυσές μίζες"από τις συμβάσεις για την προμήθεια των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

  Παρακαλώ περιμένετε...

  Ο πρώην υπουργός έχει κληθεί να απολογηθεί για ποσό περίπου 700 χιλιάδων ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο ζωής στην Ελβετία. Το επίμαχο ποσό – κατα την κατηγορία – ο Ακης Τσοχατζόπουλος φέρεται να εισέπραξε ως μέρος της μίζας για να προχωρήσουν οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.

  Στη νέα δικογραφία κατηγορούμενοι είναι επίσης ο εξάδερφος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας και η σύζυγος του πρών υπουργού Βίκυ Σταμάτη, η οποία έχει επίσης κληθεί σε απολογία την επόμενη εβδομάδα.

  Λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος βρίσκεται πάλι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για μία ακόμα πτυχή της υπόθεσης με τις αποκαλούμενες «χρυσές μίζες»από τις συμβάσεις για την προμήθεια των εξοπλιστικών προγραμμάτων. Ο πρωην υπουργός έχει κληθεί να απολογηθεί για ποσό περίπου 700 χιλιάδων ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο ζωής στην Ελβετία.Το επίμαχο ποσό καυά την κατηγορία ο Ακης Τσοχατζόπουλος φέρεται ότι το εισέπραξε ως μέρος της μίζας για να προχωρήσουν οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.

  Στη νέα δικογραφία κατηγορούμενοι είναι επίσης ο εξάδερφος του Ακη Τσοχατζόπουλου ,Νίκος Ζήγρας και η σύζυγος του πρών υπουργού Βίκυ Σταμάτη η οποία έχει επίσης κληθεί σε απολογία για την επόμενη εβδομάδα.

  Ο πρώην υπουργός έχει καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας σε κάθειρξη 19 ετών αλλα είναι ελεύθερος υστερα από δικαστική απόφαση με την οποια έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του για λόγους υγείας.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk