• Αναζήτηση
 • Με νέα άδεια εκτός φυλακών Κορυδαλλού ο Δ. Κουφοντίνας

  Σαρανταοκτώ ώρες εκτός των φυλακών Κορυδαλλού θα περάσει ο Δημήτρης Κουφοντίνας ο οποίος σήμερα το πρωί εξήλθε του σωφρονιστικού καταστήματος με διήμερη άδεια, όπως προβλέπει ο νόμος

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Σαρανταοκτώ ώρες εκτός των φυλακών Κορυδαλλού θα περάσει ο Δημήτρης Κουφοντίνας ο οποίος σήμερα το πρωί εξήλθε του σωφρονιστικού καταστήματος με διήμερη άδεια, όπως προβλέπει ο νόμος.
  Ο ισοβίτης για την υπόθεση της 17Ν έλαβε τρίτη 48ωρη άδεια με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου των φυλακών με τον περιοριστικό  όρο της εμφάνισής του μία φορά τη μέρα στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας του.

  Εντονη αντίδραση από την πρεσβεία των ΗΠΑ

  Έντονη είναι η αντίδραση της πρεσβείας των ΗΠΑ στην χορήγηση άδειας για τρίτη φορά στο Δημήτρη Κουφοντίνα. Σε ανάρτηση στο λογαριασμό της πρεσβείας στο twitter αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Καταδικάζουμε κατηγορηματικά αυτή την τρίτη άδεια σε έναν καταδικασμένο τρομοκράτη και δολοφόνο».

  «Είναι μια επαίσχυντη αδικία στις οικογένειες των πολυάριθμων θυμάτων του και ένα περαιτέρω κίνητρο για τους αναρχικούς οπαδούς του να διαπράττουν βίαιες και καταστροφικές πράξεις στο όνομά του» προστίθεται στην ανάρτηση της πρεσβείας των ΗΠΑ.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk