• Αναζήτηση
 • Νέα ταλαιπωρία για όσους μετακινούνται με λεωφορεία

  Συγκεκριμένα, την Τρίτη 19 Ιουνίου οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας τους έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας τους. Θα ακολουθήσει νέα-δεύτερη στάση εργασίας την Πέμπτη 21 Ιουνίου, με τα λεωφορεία να τραβούν χειρόφρενο από τις 11:00 έως και τις 17:00,

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νέες στάσεις εργασίας για την εβδομάδα που ξεκινά από τη Δευτέρα εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ), οι οποίοι αντιδρούν στο κλείσιμο του αμαξοστασίου της εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ) στο Ελληνικό και «στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου».

  Συγκεκριμένα, την Τρίτη 19 Ιουνίου οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας τους έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας τους. Θα ακολουθήσει νέα-δεύτερη στάση εργασίας την Πέμπτη 21 Ιουνίου, με τα λεωφορεία να τραβούν χειρόφρενο από τις 11:00 έως και τις 17:00, καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.

  «Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της ΟΣΥ και το επιβατικό κοινό», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και προσθέτει: «Η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση της εταιρείας προσπαθεί να κλείσει το αμαξοστάσιο του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της ΟΣΥ».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μπροστά στον καθρέφτη Εκρυψα το πρόσωπό μου πίσω από το χειροποίητο, τούλινο πέπλο με τα μικρά διαμάντια και την κοραλλένια καρφίτσα, πολύτιμο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk