• Αναζήτηση
 • Μουσική σύμπραξη στο Μπάγκειο το Σάββατο 16 Ιουνίου

  Για τη συντήρηση δυο ιστορικών κτιρίων θα διατεθούν τα έσοδα από τη συναυλία που θα δώσουν η Γιούλη Βεντούρα που παίζει τσέμπαλο, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων και τα συγκροτήματα «Της Νύχτας τα Βελούδα» και «Another Metz» σε μια πρωτότυπη σύμπραξη με τίτλο «Απ’ το μπαρόκ στο ροκ» το Σάββατο 16 Ιουνίου στο Μπάγκειο στην Πλατεία Ομονοίας 18, στις 20.30.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Για τη συντήρηση δυο ιστορικών κτιρίων θα διατεθούν τα έσοδα από τη συναυλία που θα δώσουν η Γιούλη Βεντούρα που παίζει τσέμπαλο, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων και τα συγκροτήματα «Της Νύχτας τα Βελούδα» και «Another Metz» σε μια πρωτότυπη σύμπραξη με τίτλο «Απ’ το μπαρόκ στο ροκ» το Σάββατο 16 Ιουνίου στο Μπάγκειο στην Πλατεία Ομονοίας 18, στις 20.30. 

  Πρόκειται για Μπάγκειο, έργο του Ερνέστου Τσίλλερ, που κτίσθηκε με δωρεά του ευεργέτη Ιωάννη Μπάγκα και μας μεταφέρει στην Αθήνα των αρχών του 20ου αιώνα μέχρι το μεσοπόλεμο και του γειτονικού κτηρίου «ΜέγαςΑλέξανδρος».

  Η συναυλία θα ανοίξει με ήχους από τσέμπαλο ή αν προτιμάτε κλαβεσέν, που αποτελεί πρόγονο του πιάνου, συνεχίζεται με Ελληνική παράδοση και καταλήγει στην σύγχρονη Rock σε 4 στάσεις.

  Η γενική είσοδος είναι στα 8 ευρώ.

  Για περισσότερα συνδεθείτε με την ηλεκτρονική διεύθυνση https://bageios.gr/aptobaroquestorock/ και το 
  bageios.gr.

  Πολιτισμός