• Αναζήτηση
 • ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Λοβέρδου ευτελίζουν κάθε έννοια πολιτικής αντιπαράθεσης

  «Το Κίνημα Αλλαγής και η επικεφαλής του, Φώφη Γεννηματά, οφείλουν να αποδοκιμάσουν τις χυδαίες δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την τοποθέτηση του τελευταίου που χαρκατήρισε «αρχισυμμορίτη» τον πρωθυπουργό.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Το Κίνημα Αλλαγής και η επικεφαλής του, Φώφη Γεννηματά, οφείλουν να αποδοκιμάσουν τις χυδαίες δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την τοποθέτηση του τελευταίου που χαρακτήρισε «αρχισυμμορίτη» τον Πρωθυπουργό.

  «Η αήθης επίθεση που εξαπέλυσε με δηλώσεις του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ευτελίζουν κάθε έννοια πολιτικής αντιπαράθεσης» αναφέρει με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.

  Ο κ. Λοβέρδος καταλόγισε, ακόμη, στον Αλέξη Τσίπρα σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων και τον κατηγόρησε ότι έριξε αντισυνταγματικά την προηγούμενη κυβέρνηση.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk