• Αναζήτηση
 • Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις Μητσοτάκη με Πάιατ – Παπανδρέου

  Συναντήσεις με τον αμερικανό πρεσβευτή, Τζέφρυ Πάιατ, και τον Γιώργο Παπανδρέου είχε στο γραφείο του στην Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συναντήσεις με τον αμερικανό πρεσβευτή, Τζέφρυ Πάιατ, και τον Γιώργο Παπανδρέου είχε στο γραφείο του στην Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

  Αναφορικά με τον Τζέφρι Πάιατ, σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ συζητήθηκαν θέματα διμερών σχέσεων καθώς και η πορεία συμφωνίας για την αναβάθμιση των F-16.

  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ κατέστησε σαφές στον αμερικανό πρέσβη ότι συμφωνεί επί της αρχής με τη συμφωνία. Ωστόσο εξέφρασε σοβαρές επιφυλάξεις για τη διαδικασία υλοποίησής της, επισημαίνοντας το πλήρες έλλειμμα ενημέρωσης από την πλευρά της κυβέρνησης.

  Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά μέσα στους τελευταίους δύο μήνες που ο κ. Μητσοτάκης συναντιέται με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην χώρα μας.

  Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο κ. Παπανδρέου για συναντήσεις, για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του κ. Παπανδρέου και, σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΝΔ, συζητήθηκαν ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο κ. Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, επισήμανε στον κ. Παπανδρέου πως την αποκλειστική ευθύνη διαχείρισης των ζητημάτων εξωτερικής πολιτικής τη φέρει αυτονοήτως η κυβέρνηση και του ανέλυσε τις δικές του σοβαρές επιφυλάξεις για τις επιλογές του κ. Τσίπρα τις οποίες, άλλωστε, έχει διατυπώσει, ως οφείλει, δημοσίως.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk