• Αναζήτηση
 • Κούλογλου: Η περικοπή των συντάξεων πρέπει να αποτραπεί

  Μετά από μερίδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν από την κυβέρνηση να επαναδιαπραγματευτεί με τους θεσμούς το θέμα της περικοπής των συντάξεων από το Γενάρη του 2019

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μετά από μερίδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν από την κυβέρνηση να επαναδιαπραγματευτεί με τους θεσμούς το θέμα της περικοπής των συντάξεων από το Γενάρη του 2019, σειρά πήρε ο ευρωβουλευτής του κόμματος Στέλιος Κούλογλου λέγοντας ότι «μέτρα όπως περικοπή των συντάξεων θα πρέπει να αποτραπούν».

  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κούλογλου υποστήριξε ότι αν δεν μπορεί να γίνει αυτό θα πρέπει να ψηφιστούν αντισταθμιστικά μέτρα τα οποία στην πράξη θα ακυρώνουν τις μειώσεις στις συντάξεις.

  Μάλιστα εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η σημερινή ή μια μελλοντική κυβέρνηση μπορεί να επαναφέρει πλήρως την 13η σύνταξη, όχι ως εφάπαξ βοήθημα, καθότι η χώρα πετυχαίνει τους δημοσιονομικούς στόχους.

  Επισημάνει ακόμη πως η κυβέρνηση θα μπορεί να θέσει εκ νέου στο τραπέζι κάποια συμφωνημένα μέτρα εάν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν ενταχθεί στο πρόγραμμα.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk