• Αναζήτηση
 • Ποτάμι: Αντιρρήσεις για την πρόταση Γεννηματά περί πρόωρων εκλογών

  Οι αντιρρήσεις του Ποταμιού στην πρόταση της Φώφης Γεννηματά για πρόωρες εκλογές επιβεβαιώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της ομάδας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οι αντιρρήσεις του Ποταμιού στην πρόταση της Φώφης Γεννηματά για πρόωρες εκλογές επιβεβαιώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της ομάδας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος.

  Στη συνεδρίαση επισημάνθηκαν οι συνέπειες που θα έχουν στην οικονομική και ευρωπαϊκή πορεία της χώρας σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

  Συμφωνήθηκε, ωστόσο, να μην σηκωθούν οι τόνοι, αλλά να επιμείνει το Ποτάμι στην ανάγκη οι κορυφαίες κινήσεις του Κινήματος Αλλαγής να συζητούνται εκτενώς ανάμεσα στα κόμματα και τις κινήσεις.

  Ακόμη, έγινε ενημέρωση από τον ευρωβουλευτή Γιώργο Γραμματικάκη για την τρέχουσα διαπραγμάτευση που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Ευρωκοινοβούλιο για το ύψος του κοινοτικού προϋπολογισμού και την κατανομή των κοινοτικών πόρων για την επόμενη επταετία .

  Τέλος, συζητήθηκε επί της αρχής το σενάριο κατάτμησης των μεγάλων περιφερειών και της Β’ Αθήνας και το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ που είναι στη διαβούλευση. Στα θέματα αυτά η συζήτηση θα επαναληφθεί.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk