Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γ. Κατσιαντώνης εξαιτίας της προβληματικής υπερσυγκέντρωσης εξουσιών σε ένα πρόσωπο, την έλλειψη δομών στο κόμμα και έλλειψη ενημέρωσης των βουλευτών.

Με σχετική του επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση έκανε γνωστή την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί, ενώ ερωτηθείς για το τι σκέφτεται να πράξει, είπε ότι θα σκεφθεί τις επόμενες κινήσεις τους. Προς το παρόν μένει ανεξάρτητος μέχρι νεωτέρας.

Πάντως και στο παρελθόν υπήρχαν φήμες για ενδεχόμενη ανεξαρτητοποίησή του όταν διαφώνησε με την κεντρική θέση του Β. Λεβέντη κατά της σύνθετης ονομασίας για την πΓΔΜ. Φεύγω λόγω πολιτικών διαφωνιών διότι διαψεύστηκαν οι προσδοκίες μου, δήλωσε στις κάμερες ενώ ερωτηθείς αν θα πάει στη ΝΔ απάντησε «όχι».

Θα συνεχίσω να ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα. Θα σκεφτώ την επόμενη κίνηση, ανέφερε, ενώ έκανε γνωστό ότι επιστολή για τους λόγους που τον οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίησή του έστειλε και στον πρόεδρο του κόμματος εκθέτοντας τις πολιτικές διαφωνίες του. «Το μεγαλύτερο έγκλημα του ανθρώπου είναι η αχαριστία.

Βγήκε βουλευτής με την κατάθεση ενός παραβόλου…», ήταν η αιχμηρή απάντηση της Ένωσης Κεντρώων.